Thursday, August 22, 2019

Black Blood 2


Black Blood 2 (Bevog, Austria). prk 0,33 l. alc 6,66 %vol Ratebeeri liigimääratlus: "IPA - Black/Brown/Cascadian Dark" ja hinnang pole välja kujunenud. Untappd ütleb: "IPA - Black / Cascadian Dark Ale" ja 3,59 punkti.

Tootjainfo: "The official craft beer of the festival MetalDays."

Väike purk, sildil satanistlikud sümbolid. Tume tuhmpunane vaht täidab 2/3 klaasist, püsib väga kaua ja haakub kenasti ka klaasiseintele. Õlle värvus - kirkalt mustjaspunane. Aroom on tiba kõrbenud ja tuhane ... lähim asi mis pähe tuleb on "lõkkasemesse kukkunud arooniad".

Esmamekk on keskmisest veidi raskema kehaga ja mõrkjas-hapukas, marjane ja röstine. Keskmaitse - huvitav segu röstleivast, marineeritud peedist ja vanast, pikaltaalgerdunud juustust? Kuskuramus see juust mu pähe tekkis ... aga just selline u 5-aastane, kuivkõva ja vängevõitu juust on silme ees.

Lõppmaitse muutub magusapoolsemaks, meenutades nüüd röstitud peeti ja külmavõetud pohlamarju. Järelmekk on veidi hapukam ja mõrkjam, kuivam ja tuhasem. 

Keskmisest veidi raskema kehaga, tugevalt karboniseerunud paletiga, mõrkjas-hapukas-mõrkjas-magusakas-hapuka buketiga HEA taseme rüübe. IPA'na on see kraam ausalt öeldes kesine, kuid kontseptsioonina - mustjaspunane ja "musta vere" nimelise joogina täidab ta oma rituaalse rolli ära küll.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment