Friday, August 2, 2019

Silver Peel


Silver Peel (Garage, Hispaania) prk 0,44 l. alc 5,2 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Berliner Weisse - Flavored" ja hinnang 86 punkti. Untappd ütleb "Sour - Berliner Weisse" ja hinnang 3,76 punkti

Tootjainfo: "Florida Weisse with red fruits."

Vahepealset kasvu purk, väsinud-kahvatu sildikujundus. Roosaka varjundiga vaht täidab pool klaasi, kuid kaob tõtlikult ja jäägitult. Õlle värvus - kirkalt kuldpunane. 

Aroom. Brrrrrrrrrrrrrrr. Õõõõõõ. Lõhnastatud toorkummi? Esmane lõhnapauk on ikka vängelt ebameeldiv ... aga kui lasta umbes minutike hingata ja siis jälle nuuskida, on see plastikune-kummine rämedus taandnud ja asemel jääb sünteetiliselt aromatiseeritud klaaskomm, mis ilmselt peaks vastama koodnimetusele "kirss"?

Esmamekk on kerge kehaga ja hapukas. Keskmaitse - sünteetiline, plastikulaadne, keemiline kirss. Järelmaitse ... ropp ... kirsimaitseline õhupall! 

Oiper*e. Kas see on nüüd konkreetse purgi süü või midagi, aga see klaasitäis on ikka võigas. Justkui oleks keegi üritanud jalgratta sisekummi kirsimaitseliseks muuta! Üritan kindlasti uuesti, aga see kraam läheb kraanikaussi.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment