Friday, August 23, 2019

Who Cares Editions: Lolita 2019


Who Cares Editions: Lolita 2019 (Bevog, Austria). prk 0,33 l. alc 3,5 %vol Ratebeeri liigimääratlus: "Berliner Weisse - Flavored" ja hinnang 83 punkti. Untappd ütleb: "Sour - Berliner Weisse" ja 3,56 punkti.

Tootjainfo: "Berliner Reise with Raspberry and Rhubarb"

Väike purk, sildil seeria tunnus-luukõhn tegelane. Roosakas vaht täidab üle poole klaasist ja püsib mõnda aega, lõpuks aga kaob jäljetuks. Õlle värvus - tuhmilt ja hämuselt punakas-oranž.

Aroom - oi kui mõnusalt hapukas-magus, pehme ja samas mahlane, marjane ja kastemärg, hommikune ja virgutav see on! No täiesti kodune kokteil keefirist, jäätisest ja marjadest!

Esmamekk on kerge kehaga ja mahlaselt hapukas. Keskmaitse muutub veidi kreemisemaks, meenutades kerget jogurtijooki rabarberiga. Lõppmaitses tuleb esile vähene, suisa õhkõrn mõrkjas noodike, mis on omane vaarikaseemnetest. Järelmekk muutub kuivapoolseks ja vaevutajutavalt vürtsikaks.

Kerge kehaga, mõõdukalt karboniseerunud paletiga, hapukas-magusakas-hapukas-mõrkjas-vürtsikas-hapuka buketiga Übertaseme rüübe. Olgu, enamik selles "überist" tuleb lõhnast, maitse ei ole sama ülivõrdeline, kuid ega ta nüüd väga palju maha kah jää.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment