Friday, August 16, 2019

Shadow Game 1 - Hazelnut & Maple Syrup (Bourbon BA)


Shadow Game 1 - Hazelnut & Maple Syrup (Bourbon BA) (Sori, Eesti) pdl 0,33 l. alc 13,1 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Stout - Imperial Flavored" ja hinnang pole välja kujunenud. Untappd ütleb: "Stout - Imperial / Double" ja 4,22 punkti

Tootjainfo: "Rare single barrel release! Super massive Imperial Stout with loads of hazelnut & Canadian maple syrup aged in Heaven Hill Bourbon barrels."

Väike lihtne pudel, elegantne kuld-valge sildikujundus. Sõrmepaksune tumepruun vahukiht kahaneb kirmeks, kuid püsib siis visalt. Õlle värvus - must. 

Aroom. MAMMAMIA! Pähkliviski! Rammus ja õline ja vaniljene pähkliviski. Pähklipuruga kaetud võiküpsis. Iiris-lagrits. Kakaovõi. Oikuram, sellise lõhna peal töötaks vist väiksem diiselauto nii kaks kilomeetrit ja ülesmäge!

Esmamekk. Umps. Keel neeldub iseenda sisse. Pähkli-kakao. Viskis leotatud pähkliküpsis. 

Keskmaitse. Vaniljene rosinakeeks on keedetud redutseeritud teelusikatäieks kontsentraadiks. 

Lõppmaitse. Datlitest keedetud neste. Datlid ja pähklid, viigimarjad ja pähklid, kuivatatud pirnid ja pähklid.

Järelmekk. Pähklikompott. Rummi ja rosinatega pähklikompott. 

MEGA-MEGA-MEGA! Juhul kui üleüldse norida, siis vahtrasiirupiga ei oska kontakti saada, aga see tuleb ka vana Gambrinuse vähesest kokkupuutest selle kraamiga - lisasuhkruid pole sellele kerele tõepoolest vaja. Juhul kui te peaksite tahtma dieeti pidada, siis on teile keelatud isegi tolle pudeli poole vaadata, pool kilo lisandub eluskaalule ainuüksi kiirpilgust! Jah, see kraam on pähklisiirup, kuid nurjatult hästi tasakaalus röstise mõrkjuse ja mõnusa marjase hapukuse toel. Ultrapähkel!
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment