Monday, August 19, 2019

Shadow Game 3 - Madagascar Vanilla & Ethiopian Coffee (Bourbon BA)


Shadow Game 3 - Madagascar Vanilla & Ethiopian Coffee (Bourbon BA) (Sori, Eesti) pdl 0,33 l. alc 13,3 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Stout - Imperial Flavored" ja hinnang pole välja kujunenud. Untappd ütleb: "Stout - Imperial / Double" ja 4,19 punkti

Tootjainfo: "Rare single barrel release! Super massive Imperial Stout with Madagascar Vanilla & Ethiopian Coffee aged in Heaven Hill Bourbon barrels. "

Väike lihtne pudel, elegantne kuld-valge sildikujundus. Sentimeetrine mustjaspruun vahukiht kaob üsna kiirelt kirmeks. Õlle värvus - no kas väikesed olete või, et peaks seletama? :)

Aroom. On see nüüd Etioopia kohvi? Vaata ei oska öelda, selleks peaks pudeli kaelas rippuma kotike selle kohvi ubadega. Aga et ta kohvi on, selles pole kahtlustki! Selline üsna vaigune ja eeterlik, mitte liiga tsiviliseeritud kohvi.

Esmamekk. Oi. Lõhn ei lubanud siirupit, aga kohvisiirup see on! Selline keeleotsalt torkiv siirup, mida tahaks võimalikult kaua sellesama keelotsaga kõhu alt kõditada, et tunda seda elevil vastust ja kohvisädemeid.

Keskmaitse. Hapukas kohvi kappab esiplaanil, kuid taustajõuna asub kõmisema vanilli-kõu, kaikuvalt ja kauakestvalt. Jällegi - on's see nüüd Madagaskari oma või mõni muu, seda ei oska oma piiratud teadmistega tuvastada, kuid väga meeldivalt ja selgelt tuntav on ta ikkagi.

Lõppmaitse. Jällegi magusamasse serva valguv, samas hapuka tasakaaluga ... noh nagu granaatpihlakal pakkuda on. Selline veidi parkiv, esiletungivalt hapukas ja mõnuga järatav tumepunane marjake ... kui kuskil kohtate, proovige kindlasti järgi! Aga räägime nüüd ikka kohvist edasi ... või see suur et ... õllest ikka :)

Järelmekk. Kohvimarinaadis kohvi. Mitte see põhjaeuroopalikuks segatud ja tuunitud kohvikokteil, vaid midagi ürgsemat ja tooremat, aga sedavõrra võluvamat. Tõsi küll, serveeritud vaniljesiirupiga.

Raske kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja õlija paletiga, magus-vürtsikas-magus-hapukas-mõrkjas-vürtsikas-magusakas-mõrkjas-magusa buketiga ÜBERTASANDI rüübe. Selgelt kohvine, üsna selgelt vaniljene, dessertlusse kanduv, igati soovitusväärne joogipoolis.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment