Saturday, August 3, 2019

Flamango


Flamango (nanoPruul, Eesti) pdl 0,33 l. alc 4,6 %vol. Ratebeeri stiilimääratlus "Berliner Weisse - Flavored" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb: "Sour - Fruited"ja 3,57 punkti

Tootjainfo: "Kettle sour with mangos
IBU 4"

Väike lihtne pudel, sildil täispuhutav flamingo ja mangonägu. Sentimeetrine erkvalge vahukiht kaob kiirel kohinal. Õlle värvus - hämuselt mehune. Aroom on hapukas-magusakas, meenutades küll pigem barbarissi kui mangot.

Esmamekk on kerge kehaga ja hapu. Keskmaitse on hapukas-magusakas, meenutades käärinud segumahla. Lõppmaitse on kuiv, jahune, nn jahupuu marjade taoline, ainult et koos rabarberi-tikri-morsiga. Järelmekk on kuiv, hapukas-magus ja veidi vürtsikas ning lõõõõõppude lõpuks ka toorepoolset mangot meenutav.

Kerge kehaga, alakarboniseerunud ja väga kuiva paletiga, hapu-magusakas-vürtsikas-hapu buketiga OK taseme rüübe. Janupeletajaks isegi väga hea, "normaalse" õllega kokkupuutumus üsna ümmargune 0. Mingit erilist põhjust seda kellelegi soovitada ei näe, seda enam et mango osa on siin maitses üsna napike.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment