Monday, May 11, 2020

Deep Double Stoned


Deep Double Stoned (Cool Head, Soome) prk 0,33 l. alc 6,0 %vol. Ratebeeri stiilimääratlus: "Berliner Weisse - Flavored" ja hinnang 88 punkti. Untappd'i liigimääratlus: "Sour - Berliner Weisse" ja hinnang on 3,9 punkti.

Tootjainfo: "We use literally tons of fruit when making our DEEP series beers. This one is a Double Stone Fruited Imperial Berliner Weisse brewed with insane amount of peach & apricots. Soured with our house lacto culture, we also added a good chunk of oats and milk sugar for extra creaminess. Store cold and drink fresh!"

Väike purk, silt on soojalt ja väsinult beežikas. Valge vaht täidab 2/3 klaasist ja püsib mõõdukalt. Õlle värvus - kreemikas-hämuselt kollane. 

Aroom - jogurtilõhn ulatub toa teise nurka. Lähedalt aga ... oiiiii ... ohsataevas kui armas ja nummi see on! Kogu maailma kassipojapehmus ja virsikumehu kokkuliidetuna, siis korrutatuna nektariini, aprikoosi ja kõigi teiste mahlaste ja karvaste luuviljalistega :)

Esmamekk on keskmise kehaga ja hapu, kohe ikka üsna konkreetselt ja nüansitult hapu. Keskmaitse muutub magusamaks ja virsikumehusemaks. Lõppmaitse on põnev segu krõbekuivast hapust, mahlasest magusast ja pehmest mehusest puudutusest. Järelmekk on askorbiiniselt hapu ja võrrledes lõhnaga üsna ilmetu.

Keskmise kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja totaalkuiva paletiga, hapu-magusakas-hapu-HAPU buketiga Übertasandi rüübe. Aroomi eest ütleks "KOSMILINE GIGA!", aga mekk jääb kahjuks sellele fenomenaalsele pehmele puuvijasusele kolm korrust alla, olles lihtsalt väga hea ja mahlane, kuid suhteliselt üksluine. Aga no see lõhn, see vääriks klaasi alla panemist ja näitusele saatmist!!!
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment