Monday, May 25, 2020

Livonian Crusade (Tawny Port BA)


Livonian Crusade (Tawny Port BA) (Sori, Eesti) pdl 0,33 l. alc 11,7 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Stout - Imperial" ja hinnang pole välja kujunenud. Untappd ütleb: "Stout - Imperial / Double" ja 4,05 punkti.

Tootjainfo: "In 1343, The Livonian Order fought a bloody battle against the Estonians at Sõjamae (The War Hill). Nearly 700 years later the Danish returned to that very hill, now home to Sori Brewing, carrying a beer recipe and an olive branch. Livonian Crusade is an alliance between Amager and Sori, a bold Imperial Stout aged in Tawny Port Barrels."

Väike lihtne pudel, sildil ... ohhhh krt ja prg!!! See silt on käkk!! Mõte on ehk olnud disaineri peas kena ja arvutiekraanil OK, kuid reaalsuses on see üks kuradima käkk! Palun leidke siit sildilt üles informatiivne osa ... eriti kui sul on kõrval need kaks vennas-pudelit, mille sildid on sisuliselt identsed (murdosaliste erinevustega) ja kuskohast seda va põhilist teksti, et mis on õlle nimi ja ERITI mis vaadis ta on laagerdunud. Üks neetud tööõnnetus, mille pärast peaks VÄGA häbenema see, kes tunnistas trükikojast tulnud sildid kõlbulikuks ja laskis need pudelile kleepida.

Sõrmepaksune pruun vahukiht kaob üsna kiirelt. Õlle värvus - mõistagimust. Aroom on täidlane, magus, tuntava alkoholise vinega, kõikvõimalike mustade marjade segune.

Esmamekk on raskepoolse kehaga, mõrkjas-hapukas ja kakaone ning metalline. Keskmaitse - vasksest peekrist rüübatud kangestatud vein, millesse on segunenud nii portveini kui rummi ja ka kulbitäis šokolaadilikööri. Lõppmaitse on magus, melassine, samas marjaveinine ja kõrvetatud tamme kuivusega. Järelmekk - metalne ja veinine, kõrvetatud ja keeltkurrutav.

Raskepoolse kehaga, mõõrukalt karboniseerunud ja sametise ning samas kuivapoolse paletiga, mõrkjas-hapukas-magus-mõrkjas-vürtsikas-magus-hapuka buketiga HEA taseme rüübe. Veider metalline noot sööb keha õhukeseks ja katab enamiku muudest nüanssidest. Noh ja sildi eest ei ole võimalik piisavat kritiseerida - see on üks suuremaid käkerdisi muidu professionaalse kujundusega silma paistnud koja jaoks korralik prohmakas.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment