Monday, May 18, 2020

Trickier Than Your Average


Trickier Than Your Average (Omnipollo, Rootsi) prkl 0,44 l. alc 10,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IIPA DIPA - Imperial / Double IPA" ja hinnang pole välja kujunenud. Untappd ütleb: "IPA - Quadruple" ja 4,04 punkti.

Tootjainfo: "Our take on our Other Half collaboration Sicker Than Your Average, a big quadruple crème brûlée imperial IPA with a careful selection of only the finest types of vanilla we could find."

Keskmist kasvu purk, must-valge teravtipuline kujundus.  Vähene määrdunudvalge hõre vahukiht kaob hästi kiirelt. Õlle värvus ... jeeeeerum ... see on ju pudru, kuskil kõrvitsamehu ja kraavimuda vahepeal.

Aroom. Seeeeeee on midagi erilist. Oi sa raisk kui erilist! Kvadruppel-IPA tõepoolest. Kvadrkopter-IPA, kõik tiivikud levitamaks värsket-vaigust-vürtsikat humala-aroomi, mida on kuusteist korda rohkem kui õlledes tavapäraselt kohtab. 

Esmamekk. Minge pekki! MAGUS! Ja sama samas MÕRU! ja HAPU! ja VÜRTSIKAS! ja siis jälle MAGUS! 

Keskmaitse. Saraisk. Sasiga. Humalasiga! Humalasiga püherdamas humalaporis. Pehmes ja imeilusas poris!!

Lõppmaitse. HumalaHAMMUSTUS! Kliiniliselt ohtlik kõrvetus, mis on samas peidetud magusa-leevendava-võrgutava karamellise pehmuse sisse.

Järelmekk. Humalaprimadonna. Täis-kaalukas, kogu lava ja teatrit endaga täitev primadonna, kelle ees kõverdavad põlvi nii ooperiteatri direktor kui kõik suursponsorid kooris.

ELAJALIKULT FRIIGIKAS! Selle joogi nautimiseks - ma pean silmas NAUTIMISEKS - peab olema totaalselt segane. Ettevaatust -  maitsemeeled võivad saada püsikahjustused. Humalasiirup!!!
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment