Thursday, May 21, 2020

Flashback Blueberry Maple Pancake Imperial Porter


Flashback Blueberry Maple Pancake Imperial Porter (Omnipollo, Rootsi) pdl 0,33 l. alc 9,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Porter - Imperial Flavored" ja hinnang 94 punkti. Untappd ütleb: "Porter - Imperial / Double" ja 3,96 punkti.

Tootjainfo: "Bianca Blueberry Maple Pancake was such a favorite that we needed to see what would happen if we turned it into a dark Imperial Porter, the result? Equally fantastic."

Väike purk, oranžil sildil rohelised sakilised ... kuused? Veider-punane-lilla-pruun vaht täidab üle poole klaasist ja püsib väga kaua. Õlle värvus - must-lilla-must.

Aroom. Vaaaata see on nüüd vahtasiirupi pinnalaotus ja sisselõige ja püramiidjas ebavorm. Mitte üks vahtrasiirup ilmselt päris elusast peast nii ei lõhna, aga see siin on piitsahoopide abil tagajalgadele aetud ja hirnuma pandud. 

Esmamekk. Mustikakuubik. Sinikaväli. Mutsõstrakõrb. Ilgelt-kole-palju-jube-kuhjatis! Ülimaitsev kuhjatis.

Keskmaitse. Suhkrujõhvikas on ristatud kükloop-mustikaga. Tulemuseks on saunasuurune punasõstar, mis seejärel kahandati lihtsalt pulli pärast tilgasuuruseks ning asetati su keelele. Ja siis ta paisus jälle saunasuuruseks.

Lõppmaitse. IIIIIISVEEEER. See lonks annab sulle kolme kuu suhkrulaksu koos kuue kuu c-vitamiiniga. Turbosinikas.

Järelmaitse. appi (öelda sosinal ja väikeste tähtedega)! 

SÜNDSUSETULT ÜLEVÕLLINE! See on umbes sama kui päriselus pisike Brüsseli Manneken Pis tuleks sulle tänaval vastu Ghostbustersi gigantliku Michelini mehena ja siis sa üritaks seda kallistada. Ei saanud aru? Ega ei peagi. Sellest joogist ei saa ka. 
---
pilt isetehtud 

No comments:

Post a Comment