Sunday, May 24, 2020

Kokopelli


Kokopelli (Omnipollo, Rootsi) pdl 0,33 l. alc 5,5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Pale Ale - American / APA" ja hinnang 87 punkti. Untappd ütleb: "Pale Ale - American" ja 3,65 punkti.

Tootjainfo: "It’s time for the next rotation in our hoppy pale ale series, after Ben comes Kokopelli, with Citra and Mosaic hops. The last rays of sunshine.
IBU 35"

Väike purk, purgil hõbedane asteeklik-hallutsiooniline mask. Valge vaht täidab ligi pool klaasist ja püsib mõõdukalt. Õlle värvus - õrnalt hämuselt kollane. Aroom on värske, karge ja humalane, murune ja mahlane.

Esmamekk on keskmisest kriips kergema kehaga ja hapukas. Keskmaitse on mahlane, magus-hapukas, greibi ja pomelo vahepealne. Lõppmaitse mõjub ehk tiba vesiselt, kuid selliselt mõnusalt magus-vürtsikalt, nagu jooks greibist tehtud morssi. Järelmekk on mõrkjas-hapukas, kuiv ja supermahlane.

Kerge kehaga, mõõdukalt karboniseerunud paletiga, hapukas-magusakas-hapukas-mõrkjas-vürtsikas-mõrkja buketiga VÄGA hea taseme rüübe. Kerge ja mahlane, kuiv ja krõpsakas, ideaalne värskendaja.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment