Friday, May 1, 2020

I'm Sorry Gahr


I'm Sorry Gahr (Tanker, Eesti) pdl 0,44 l. alc 7,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: „Porter - Baltic“ ja hinnang pole välja kujunenud. Untappd ütleb "Porter - Baltic" ja 3,57 punkti

Tootjainfo: "We brew whatever we want, unless our robot overlords object. Luckily this time HAL was benevolent and permitted us to make this roasty and smooth Baltic porter with zesty Spruce tips in collaboration with our dear friends from 7Fjell Bryggeri
IBU 32"

Keskmist kasvu purk, sildil ... vat tõesti ei tea mis see on :) Pruunakas vaht täidab pool klaasi ja püsib ülimalt kaua, haakudes ka tihke pitsmustrina klaasiseintele. Õlle värvus - mmmmmustjaspunane. Aroomis kõrbenud kakao ja kuusevõrse.

Esmamekk on keskmisest veidi raskema kehaga ja hapukas-magusakas. Keskmaitse muutub sametiseks, šokolaadisemaks ja kaneeliseks, vürtsikaks ja soojaks. Lõppmaitses vallutab kuusevõrse kogu suuõõne, ja oi see on mõnus vallutus! Järelmekk maheneb, muutub röstisemaks ja leivasemaks.

Keskmisest tiba raskema kehaga, hapukas-magusakas-vürtsikas-mõrkjas-hapukas-magusakas-vürtsika buketiga ÜBERtaseme rüübe. Kuusevõrse mõrušokolaadis - jummalast lahe mõte ju!
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment