Tuesday, May 26, 2020

Liquid Cocaine


Liquid Cocaine (Mad Scientist, Ungari) prk 0,44 l. alc 9,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IIPA DIPA - Imperial / Double IPA" ja hinnang 83 punkti. Untappd ütleb "IPA - Imperial / Double" ja 3,85 punkti

Tootjainfo: "A mug of this beer contains 10 grams of hops, and the alcohol content of two shots of tequila. This beer doesn’t want to meet your requirements. This beer doesn’t want to be rolled around in your glass, next to a nice meal. This beer doesn’t want you to feel nice aromas of passionfruit, red currants, pines or curry leaves. Let your tie loose, admit it was a hard day, order a round and you will see, it will get better. Much better.
IBU 120"

Keskmist kasvu purk, sildil robotlik masin-nägu? Erkvalge sõrmepaksune vahukiht püsib mõõdukalt, haakudes mõnel määral ka klaasiseintele. Õlle värvus - kirkalt kuldne. 

Aroom on nätske, vaigune, veidi robustne ... ja jeerum-küll-miks kergelt kalasoomuseid meenutav.

Esmamekk on keskmisest raskema kehaga ja magus-mõrkjas. Keskmaitse muutub hapumaks ja keelenäsasi tirritavaks, vaiguseks ja kanarbikuliseks. 

Lõppmaitseks saab see humalarong alles õige hoo üles ja juba üsna jämedate mõrkjas-vürtsikate ratastega vormib ta su keelepinnale nii liiprid kui rööpad kui ka ülekaalulise vaiguveeremi. Järelmekis üritavad mõõtu võtta mõru ja magus, kuid mõru on armutum ning matab magusa üsna enda alla.

Raske kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, magus-mõrkjas-hapukas-mõrkjas-magus-vürtsikas-mõru-vürtsika buketiga ÜBERtaseme rüübe. Jäme ja korralik IPA, kuid selle õlleliigi rohmakama otsa esindaja, mis ei üritagi olla meeldiv ja noobel.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment