Thursday, June 4, 2015

Garden of Eden


Garden of Eden (To Øl, Taani). pdl 0,33 l. alc 6,4%. Ratebeeri liigimääratlus: "Fruit Beer/Radler" ja hinnang 92 punkti!

Tootjainfo: "Brewed with guava, apricot, papaya, passionfruit and mango."

Väike lihtne pudel, sildil ... eee ... ainuke äratuntav element on kriips tellis-seina :) Valge hõredapoolne vaht täidab pool klaasi, olles üle keskmise püsiv. Õlle värvus - uduselt kuldne. Aroom on mõrkjas-magusalt puuviljane ... te ikka lugesite tootjainfot?

Esmamekk on särtsakalt hapukas ja klaarilt puuviljane nagu äsjapressitud segumahl. Keskmaitse ... ooojaaaa ... vast see on nüüd küll üks puuviljook! Oisataevaneparadiis, KUI palju on siia kuhjatud kõiki troopilisi puuvilju, mida põhjamaalane vaid harva näeb! Lõppmaitses on juba veidi ka õllelikke elemente tunda, kuid ka see võiks kvalifitseeruda rahulikult kui puuviljakokteil tilga valge rummiga ja valge veiniga ning keegi kurat ei teeks vahet! Järelmekk tundub kui puuviljasalat, kus mangot on üle poole, segamini koos ananassi ja papaiaga.

Keskmise kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, hapukas-mõrkjas-magusakas-hapukas-vürtsikas-mõrkja buketiga ÜBERTASEME rüübe, mida võiks vabalt pakkuda kui puuviljakokteili valge veiniga ... ning siis vaikse irvega vaadata kuidas kõik need, kes väidavad et nad õlut eales ei joo, õndsalt omavahel noogutades uut suvekokteili kiidavad! Oivaline suvise terrassipeo starter!
------------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment