Tuesday, June 30, 2015

West Coast IPA (European Edition)


West Coast IPA (European Edition) (Green Flash, US) pdl 0,33 l. alc 8,1 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: double IPA ja hinnang 82 punkti

Tootjainfo: "If you are drinking this one in Europe, chances are you should be rating under this entry:
http://www.ratebeer.com/beer/green-flash-west-coast-ipa-european-edition/281827/

As craft beer pioneers, we embarked on an expedition to brew the benchmark West Coast IPA. We ventured into the unknown and struck gold, discovering a tantalizing menagerie of hops. Simcoe for tropical and grapefruit zest, Columbus for hop pungency, Centennial for pine notes, Citra for citrus zest, and Cascade for floral aroma are layered throughout the brewing process. West Coast IPA exemplifies the Green Flash spirit of adventure and discovery."

Väike lihtne pudel, must-lilla sildikujundus. Kreemikat karva vaht täidab pool klaasist, olles VÄGA püsiv ja tugevalt klaaiseintele vahupitsi jätttev. Õlle värvus - kirkalt ja soojalt päikeseloojangu-oranž. Aroom on topelt-IPA kohta ootamatult leebe, õrnalt magusakas ja troopiline.

Esmamekk on keskmisest raskema kehaga ja tihkelt magusakas-mõrkjas, keeleotsa soojendav ja oma stiilimääratlust kenasti õigustav. Keskmaitse krõbedalt mõrkjas-magusakas tihkus on puuviljane, linnaseline ja vaiguselt ananasjas. Lõppmaitse maagusakas-vürtsikas olek kaldub kergelt odraveinide poolele, kuid vägev samblane ja ürdine mõrkjus toob selle tagasi duubel-IPAde maailma. Järelmekk on hapukas-mõrkjas ja väga kauaks kurgupärasse takerduv.

Raskepoolse kehaga, tugevalt karboniseerunud ja õlika paletiga, magusakas-mõrkjas-hapukas-mõrkjas-magusakas-vürtsikas-mõrkja buketiga Megatasndi humalapomm, mille ainuke miinus on kuhugi maha unustatud aroom. Humalajahtijad peaks selle igatahes üle oma keele laskma, et maitsega kõik tasa teha.
---------------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment