Sunday, January 15, 2017

In Your Face


In Your Face (CREW Republic, Saksamaa) pdl 0,33 l. alc 6,8 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA" ja hinnang on 83 punkti.

Tootjainfo (google tõlke kaudu): "Hops: Centennial, Chinook, Simcoe, Citra, Herkules
IBU 70"

Väike lihtne pudel, seekord on kaelasildil ja korgil rusikas. Erkvalge vaht täidab 2/3 klaasist ja püsib päris korralikult, jättes ka klaasiseintele tubli vahumustri. Õlle värvus - kirkalt tumedapoolne kollane. Aroom on tugevalt mõrkjas, vaigune ja veidi koguni eukalüpti taoline.

Esmamekk on keskmisest raskema kehaga ja mõrkjas-magusakas. Keskmaitse muutub mahlaselt mõrkjaks, greibi ... täpsemalt punase greibi taoliseks. Lõppmaitse rullub tasapisi magusamaks, lisades pomelot ja ananassi, pirnikompotti ja veidi apelsini ... jälle seda punasemat varianti. Järelmekk on taaskord ühevärvisemalt mõrkjas, kuid koos mõnusa vürtsise järelõhetusega.

Keskmisest raskema kehaga, tugevalt karboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, mõrkjas-magusakas-mõrkjas-hapukas-mõrkjas-vürtsika buketiga Übertasandi rüübe! Mõrkjas-mahlaste IPAde väga hea stiilinäide, karastav ja karge nagu mereäärne hommik. Krõmpsu piprakurgikest haukaks siia juurde mõnuga.
---------------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment