Monday, September 30, 2019

Dark Times & Difficult Places


Dark Times & Difficult Places (Garage / Wakefield, Hispaania / USA) prk 0,5 l. alc 6,5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Berliner Weisse" ja hinnang 84 punkti. Untappd ütleb: "Sour - Berliner Weisse" ja 3,76 punkti.

Tootjainfo: "Berliner Weisse brewed with pears and blackberries."

Pühaste keldrist kaasa ostetud purk, tehniline silt. Roosakas pöidlajämedune vahukiht kaob tõtlikult. Õlle värvus - mudruselt oranžikas. Stiiliomane keefirine aroom on täiesti olemas, aga pirnide ülesleidmiseks peab küll kuramuse hea fantaasia olema.

Esmamekk on keskmise kehaga ja mõnusalt hapu. Keskmaitse on magusakas-hapukas, kusjuures nüüd võib midagi pirnikompoti laadset siit tajuda küll. Lõppmaitse on mahlane, vürtsikas ja väga-väga elus, kihistades ja sosistades keelel sigrimigri sipelgajuttu. Järelmekk kostitab korraks mõrkjama sahmakaga, mida võiks vist omistada põldmarjaseemnetele, aga siis jätkab teeseenejoogi-laadse kuiva hapuga.

Keskmise kehaga, nõrgaltkarboniseerunud ja kuiva paletiga, hapu-magusakas-hapukas-vürtsikas-mõrkjas-hapu buketiga Übertaseme rüübe. Üsna delikaatsete pirnide kasutamine iseloomukas berlineris on küll veidi mõtetu samm, põldmarjadest jäi joogisse vähemalt värvust.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment