Thursday, September 26, 2019

Jääkuninganna


Jääkuninganna (Lehe, Eesti) pdl 0,330 l. alc 16,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Bock - Eisbock" ja hinnang pole välja kujunenud. Untapped ütleb "Freeze-distilled Beer" ja hinnang 3,39 punkti

Tootjainfo: "Ice distilled imperial sour ale."

Väike lihtne pudel, jubelahe sildikujundus, mis paneb kokku jää ja malekuninganna! :) Sentimeetrine valge vahukiht kaob kiirelt. Õlle värvus - kirkalt helepruun.

Aroom. Hmmmm. Noh ükskõikseks see juba ei jäta. Kas ta ka meeldiv on? Keeruline. Sõstraselt hapu ja kuiv, aga samas ka Moment-liimi meenutav :)

Esmamekk on raskepoolse kehaga ja agressiivselt keeleotsa purev, hapu ja veidi siirupine, sõstramahla kontsentraati meenutav. Keskmaitse ... uhhhhhh ... õunamahla želeetaoline kontsentraat, segatuna terve kuhila laimidega, mis on koos koore ja seemnetega blenderist läbi lastud. 

Lõppmaitse ... uuuurrrrrjjuhhhh .... saaaa raisk. Kurjam. Suure Sidrunipuu Nimel! Oikurat. See pole normaalne. Üleüldse mitte! Mõru ja hapu. MÕRU JA HAPU ma ütlesin! Jah, sa saad aru, et siia on sisse segatud ka kulbitäis mett, kuid see jääb vaid vihjeks, vaid partisanik vainlase tagalas, vaid nõelaks heinakuhjas!

Järelmekk. Aisaraisk. Ebaküdoonia toormoos, mis on külm-dehüdreeritud ja siis apelsinikoorele määrituna serveeritud!

NÕDER! Ogar. Siivutult hull. Niipalju ülevõlli, et kiiking tundub selle kõrval süütu meelelahutusena. See kiiksuga kiiking siin klaasis käib ülevõlli sellise hoo ja amplituudiga, et näeb välja nagu hiidventilaator, mille tuul paneb su kõrvad laperdama. Sasigaderaisk. Tõsiselt kohe - kui teil on probleeme maohappesusega, siis PALUN ärge seda jooge! Soovitatav ainult eriti panetunud maitsejahtijaile!
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment