Thursday, September 12, 2019

Lost In the Twilight Hop


Lost In the Twilight Hop (In Peccatum, Hispaania) prk 0,44 l. alc 6,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus "IPA - Hazy / NEIPA" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb "IPA - American" ja 3,18 punkti

Tootjainfo: "Juicy IPA"

Keskmist kasvu purk, vana sillamüüriga sildikujundus. Sõrmepaksune erkvalge vahukiht pole küll kuigi püsiv, kuid haakub kenasti ja tihedalt klaasiseintele. Õlle värvus - hämuselt kollane. Aroom on mõnusalt ja mahlaselt puuviljane, meenutades täisküpseid virsikuid.

Esmamekk on keskmise kehaga ja mõrkjas, samas kenasti tasakaalustavalt hapukas ja mahlane. Keskmaitse on mahlane ja huvitavalt meekärjele ning suirale omase magusa ja mõrkja segune. Lõppmaitse on mõrkjas, kuivapoolne ja mahlaselt magus-hapu, meenutades pirnikompoti vedelikku. Järelmekk muutub hapukas-mõrkjaks, lisades ka mõnusa vürtsika karge värskuse.

Keskmise kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, mõrkjas-hapukas-magusakas-mõrkjas-hapukas-magusakas-mõrkjas-vürtsika buketiga ÜBERtasandi rüübe. Väga hea maitsetasakaalus, värske ja karge, oivaline maitsekas klaasitäis IPA-sõbrale.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment