Sunday, September 22, 2019

Imperial Stout Coffee and Cascara Nitro


Imperial Stout Coffee and Cascara Nitro (Stu Mostów, Poola) pdl 0,33 l. alc 11,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Stout - Imperial Flavored" ja hinnang 96 punkti! Untappd ütleb: "Stout - Imperial / Double" ja 3,97 punkti

Tootjainfo (guugeltõlke kaudu): "Black, opaque, brewed with the largest amount of dark and roasted malts combined with a large amount of cascara and freshly roasted and ground coffee prepared by Etno Cafe. Filled to the brim with freshly brewed espresso, chocolate and caramel aromas. Over time, it acquires notes of dark dried fruit and pumpernickel.
IBU 62"

Väike lihtne pudel, sildil kriipsuline torn? Sentimeetrine tumepruun vahukiht kaob kiirelt kirmeks. Õlle värvus ... a ei tea, mihuke ta imperial stoudil küll olla võiks? :D

Aroom. Hmmm. Jaa, noh kohvi on siin nüüd küll ja selgelt. Aga lisaks sellele on mingi huvitav tolmune-vaigune noot, millesarnast ma otse varem tundnud pole ... kas see ehk ongi cascara?

Esmamekk on raske kehaga ja magus. Kohe ikka üsna väga magus. Nagu jääkohvil, mida on šeigitud korraliku suhkrukogusega.

Keskmaitse lisab veel kolm kilo raskust, klaasitäie melassi ja mõnusalt huvitavat vürtsist ... eee ... rosepipra ja lagritsa segu? Juuube põnev värk!

Lõppmaitse. Melass ja meepräänik. Muskaatpähkel ja vürtsiterad. Apelsinikoor ja kuivatatud maasikad. Magus tume šokolaad ja kohvikreem

Järelmekk. Uhh. Tum-tumm-tummmm taob kohvitrummmmmm. Kesk-Aafrika mustad mehed ja mustad kohvid ja mustad maskid. Vürtsmandariin. Vurtskohvi.

Üliraske kehaga, vähekarboniseerunud ja naftataolise paletiga, MAGUS-mõrkjas-magus-hapukas-magus-vürtsikas-magus-vürtsikas-mõru buketiga MEGATASANDI RÜÜBE! Igatahes on nüüd kõrvetav soov teada saada, misasi on cascara ja kuidas ta maitseb.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment