Friday, August 13, 2021

Cloud #13

Cloud #13 (Hopalaa, Läti) prk 0,5 l. alc 7,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA - Milkshake / Smoothie" ja hinnang pole välja kujunenud. Untappd ütleb: "IPA - Milkshake" ja 3,93 punkti

Tootjainfo: "Milkshake IPA with domination of SIMCOE hops
IBU - 37"

Keskmist kasvu purk, sildil punane muusikamaastik. Valge vaht täidab ligi poole klaasist, püsides üsna kaua. Õlle värvus - mudruselt oranžikas. Aroom mõjuba nagu pehme puuviljane paitud ninale, sisaldades veidi ootamatult ka vihjeid iiriskommile.

Esmamekk on keskmisest raskema kehaga ja magus-mõrkjas, humalatorkest sädeleva värskusega. Keskmaitse meenutab kõrvitsa-meloni-mango-mehu koos toreda mõrkja ääristusega. Lõpmaitse - puuvilja-iiriskomm ... ma'i tea, kas selline asi on olemas, aga nt virsiku-iiris kõlab ju kenasti? Järelmekk on tugevalt mõrkjas, üllatades musta tee parkiva maitsepildiga.

Raskepoolse kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja sametise paletiga, magus-mõrkjas-vürtsikas-hapukas-mõrkjas-vürtsika-mõrkja buketiga ÜBERtaseme rüübe. Väga mitmetine, ootamatute maitsetahkudega, balansserides topelt- ja west-coast IPA'de piirimail ma jõulisuses, samas mahlasuse ja humalahammustusega räägiks nagu NEIPA murrakut.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment