Monday, August 16, 2021

Dr.Albon remix 2.1

Dr.Albon remix 2.1 (Kalamaja, Eesti) prk 0,44 l. alc 6,6 %vol. Ratebeer ei tunne seda versiooni. Untapped liigimääratlus on "IPA - New England" ja hinnang 3,7.

Tootjainfo: "Remix 2.1 is a new version of Dr Albon series - reinheitsgebot DDH NEIPA - brewed with Sabro, Simcoe and Citra hops and Vermont yeast.
IBU 37"

Keskmist kasvu purk, silt muidu sarnane varasemate versioonidega peale numbri. 2019.a versiooni kirjelduse leiab siit, 2020.a oma siit

Kollaka varjundiga vaht täidab 4/5 klaasist ja püsib ülikaua. Õlle värvus - hämuselt kollane. Aroom on hapukas, värske, mahlane ... ja kergelt seebine ning vahane.

Esmamekk on keskmise kehaga ja mõrkjas-magusakas. Keskmaiste - kerge, isegi vesisepoolne, hapukas ja mahlane. Lõppmaitse - hapukas ja kerge humalaõrritusega. Järelmekk muutub tugevalt mõruks, isegi kirbeks.

Keskmise kehaga, üle keskmise karboniseerunud ja vesisevõitu paletiga, mõrkjas-magusakas-hapukas-mõrkja buketiga Hea taseme rüübe. Kummalisel kombel mõjub 6,6 kraadine õlu session NEIPA'na, olles vesisepoolne ja kirbe. Nii et joogina on see kraam tasakaalust väljas ja mitte kuigi märkimisväärne. AGA - ja see on väga tõsine kiidusõna ning eeskujuna esile tõstmine - pöörake tähelepanu õllenimele! Vat see on oma kundest hoolimine! Kui ikka muudad õlle retsepti, siis hoiatad ka oma kundet, et "ole valmis otsima midagi erinevat varasemast" - see on aus ja hea suhtumine. Lisaks - see on ka kõva müügiargument, olgu kasvõi sildikogujate tänuväärse seltskonna seas.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment