Thursday, May 26, 2022

Green Monk

Green Monk (Munich brew mafia, Saksamaa) pdl 0,33 l. alc 8,5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Saison / Farmhouse - Flavored" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb: "Farmhouse Ale - Saison" ja 3,49

Tootjainfo (guugeltõlke kaudu): "Colour: Wheat yellow with opaque turbidity
Hops: Saaz, Hallertauer Tradition 
Palate: Dry, full and pudgy Aroma: rose, pepper, carnation, elderflower and Sambuca 
Special Features: The Green Monk is in Farmhouse style brewed with pink pepper, Black pepper, Szechuan pepper and elderflower. The flavors of the yeast and Spices form a wonderful unit in this "champagne beer".
IBU 23"

Väike lühikaelaline pudel, sildil kapuutsis tegelane. Erkvalge avht täidab pool klaasist, kuid kaob kohinal ja kosmosesse. Õlle värvus - vähese uduvinega kuldne. Aroom on leebelt heledate virsikute ja viinamarjade taoline, kuid väikese aniisise särtsuga.

Esmamekk on keskmisest veidi raskema kehaga ja hapukas-vürtsikas. Keskmaitse algab nagu korralik saison, kuid siis läheb vürtsisel poolel veidi lappama, mõrkja ja kiirgava tumedusega. Lõppmaitse tuletab jällegi saisoni helisevat pidulikku fanfaarikõla meelde, kuid koos mõrkja metspirni, litšimarjasiirupi ja rosepipra eeterlikkusega. Järelmaitse - magus ja siirupine, selle foonil uljalt mõrkjas-metsõunane, kuivatatud maasikate ja musta pipra õhetusega, muljetavaldavalt mitmekülgne ja ebatavaline.

Ülevõllikas. Steroididel saison. Vürts-saison. Vürst-saison. Igatahes kuninglik ja raskepärane põski punetama panev. Vana Gambrinus nurrub!
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment