Friday, May 20, 2022

Scarlet Dawn IPA

Scarlet Dawn IPA (Founders, USA) prk 0,355 l. alc 5,1 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA - Red" ja hinnang 54 punkti. Untappd ütleb: "IPA - Red" ja 3,59 punkti

Tootjainfo: "It’s the dawn of an all-new session IPA! Brewed with an array of malts to provide a deep crimson hue, Scarlet Dawn Session Red IPA employs a range of hops that lend a floral aroma and keep the bitterness to a minimum. It’s straightforward, sessionable and will treat you right – morning, noon or night.
IBU 45"

Väike purk, punase päikeseloojangi teemaline sildikujundus. Punakas-kollane vaht täidab üle poole klaasi, püsib üsna kenasti ja haakub ka kenasti klaasiseintele. Õlle värvus - kirkalt pronkspunane. 

Aroom on karamelline ja ... no võta või jäta, õunapuuõied! Ja üks väike maikelluke! Niiiiii aromaatselt ja intensiivselt lillelise lõhnaga õlut pole vana Gambrinuse nina ammu tundnud.

Esmamekk on keskmise kehaga ja mõrkjas-hapukas. Keskmaitse - mõrkjas, lilleline, nurmenuku- ja naadi segune. Lõppmaitse - rauarohke ja samas seebine selle sõna lillelis-koduaialises mõttes, kui see nüüd mingit sensssi meigib. Järelmekk - kaks aastat kuivanud apelsinikoor, tualettseep ja rabavesi.

Friigikas. Aromatiseeritud friigikas.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment