Monday, May 16, 2022

Voodoo Ranger Imperial IPA

Voodoo Ranger Imperial IPA (New Belgium, US) prk 0,33 l. alc 9,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IIPA DIPA - Imperial / Double IPA" ja hinnang 58 punkti. Untappd ütleb: "IPA - Imperial / Double" ja 3,74 punkti.

Tootjainfo: "A rare blend of choice hops creates an explosion of fresh-cut pine and citrus flavors for a complex, rich and delicious flavor.
IBU 70"

Väike purk, pruulikoja tunnuskoolnu seekord karvamütsis. Kollaka varjundiga vaht täidab üle poole klaasist, kuid polekuigi püsiv. Õlle värvus - kirkalt täiskuldne. Aroom on raskelt kamprine, eeterlik ja magus-mõru.

Esmamekk on keskmisest raskepoolne ja täidlaselt mõru-magus. Kekmaitse - kamprine, vaigune, veeeeeeidi atsetoonine, rohmakas ja tohlakas. 

Lõppmaitse - juraaaakkkaaalt mõrumagus, maitsenäsasid türanniseeriv, kaklemakippuv ja muidu purjus külamees, kellel aga taskus aromaatsed ja vaigused elupuuoksad. Järelmekk ronib katusele, istub kaksiratsi korstna otsa ja undab ülesöönud mesilase hälega midagi segast taruvaigust, eelmisel nädalal lakitud verandast ning seedermännivaigust.

Friigikas. Raskelt-tokerjalt vaigune, eeterlik, rohmakas ja tülinoriv tegelane
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment