Friday, September 16, 2022

Anežka

Anežka (Clock, Tšehhi) prk 0,5 l. alc 4,5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Pilsener - Bohemian / Czech" ja hinnang 81 punkti. Untappd ütleb: "Pilsner - Czech" ja 3,54

Tootjainfo (guugeltõlke kaudu): "Light golden foam and higher white foam, almost clear beer. The aroma of pilsner malt and Žatec hops. The taste is medium full, the bitterness is higher and the distinct taste of Žatec semi-morning red wine. Boiled to two mash, hopped and cold
IBU 35"

Keskmist kasvu purk, sildil multikalik robot. Erkvalge vaht täidab 2/3 klaasist ja püsib väga kaua. Õlle värvus - kirkalt kollane. Koos purgi krõksatusega täidab poole toast MEELDIV! Jah, Meeldiv laagerõlle lõhn. See kõlab veidralt, onju, aga see õlu lähnab meeldivalt + laagerõllele omaselt.

Esmamekk on keskmisest veidi õhema kehaga ja mõrkjas-magus. Keskmaitse - klaarilt ja puhtalt mõru, küpse sõstra hapu ja linnasemagus. Lõppmaitse - magus-mõru, teraviljane, pisut heinane, ürdine, mõnusamaid heinaküüni / põhupalli mälestusi esile kutsuv. Järelmekk - klaar, kirgas, mõru, mõõdukalt hapukas ja lõppeks ka väga asjakohaselt vürtsikas.

Mega! Nüüd te vaatate, et vana Gambrinus on lolliks läinud. Et pilsner ja saab "mega". AGA! No kui palju ma ka ei pingutaks, sellel õllel pole ühtegi viga küljes! Kui kõik laagerõlled ... ei ... kui kasvõi pooled laagerõlled nii hästi maitseks, siis oleks õllerevolutsioon VÄGA palju aeglasemalt edenenud. Hea, (stiili-)puhas tšehhi pilsner oma korraliku linnasebaasi, hea vee ja õigete humalategarokib, kas teate!
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment