Friday, September 9, 2022

Disposable Art

Disposable Art (Pühaste, Eesti) prk 0,33 l. alc 8,0 %vol. Ratebeer ei tunne veel seda jooki. Untappd ütleb: "IPA - Imperial / Double New England / Hazy" ja hinnang 3,78 punkti

Toojainfo: "A double IPA brewed with Ebbegarden Kveik Blend yeast and Comet, Azacca & El Dorado hops. Collaboration with Sibeeria"

Väike purk, sildil ühekordsed söögiriistad. Kollakas vaht täidab pool klaasist ja püsib kaua. Õlle värvus - mudruselt oranžikas-kollane.

Aroom - uuuhhh kui mõnusalt troopiline, apelsini, kukmkvaadi, mango ja papaia segune. Troopiline orgasm nuusutavas võtmes.


Esmamekk on keskmisest raskema kehaga ja magusakas-mõru. Keskmaitse - värskeltriivitud apelsinikoor mee ja koriandriseemnetega! Mõru ja värske ja aromaatne ning rõskelt troopiline.

Lõppmaitse - MÕRUMAGUS. Ühest küljest on siin ju magusat kuhilaga, kuid koos apelsinikoorega moodustab see jämeda mõrumarmelaadi, mida annab tükk aega matsutada ja samal ajal kissis silmadega sügispäikesesse vaadata.

Järelmekk - hapukas, veidi agressiivne, vürtsikas, leivane, aprikooside ja kumkvaatide segune džemm saialilletõmmisega. Mõru, rohmakas, soe, vaikse häälega roppe anekdoote rääkiv ja üldse veidrama publikumi lemmik.

SUPERMEGA, kuna SUPERVÄRSKENA mõjuv troopika-kontsentraat. Veid vänge, veidi isegi ülevõllikas, kuid juba selle eest, et kveikiga on tehtud õlu, milles kveik ei domineeri, tuleb pikalt ja põhjalikult aplodeerida
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment