Sunday, September 11, 2022

Must Missa

Must Missa (Anderson's, Eesti) prk 0,33 l. alc 4,2 %vol. Ratebeer ei tunne veel seda jooki. Untappd ütleb: "Lager - Dark" ja hinnang 3,64 punkti

Tootjainfo: "Must Missa on meie esimene tume laager, kerge röstise karakteri ja 4.2% alkoholiga on väga kergelt nauditav nii palaval suvepäeval kui ka vihmasel õhtul!"

Väike purk, koja tunnussilt seekord raskestiloetaval must-kuldsel säbrulisel foonil. Pruun vaht täidab ligi kolmandiku klaasist, püsides mõõdukalt. Õlle värvus - kirkalt tumepunane. Aroom on meeldivalt magus-röstine, meenutades šokolaadist/kakaost võiküpsist.

Esmamekk on kerge kehaga ja mõru-hapukas. Keskmaitse - kohvine, hapukas-magus, röstine. Lõppmaitse - röstine, hapukas-mõru, kuivapoolne. Järelmekk - mõru-magusakas, kakao ja kohvi ning mõrušokolaadi segune

Kerge kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja kuiva paletiga, mõru-hapukas-magus-hapukas-mõru-magusakas-vürtsika buketiga Übertaseme rüübe. Väga palju rohkem kui tavaliselt tumedalt laagrilt ootaks, kohe kordades rohke. Aga kuna ta on selles mõttes ka veidi ülevõllikas, siis pole seda ilmselt ka kõige lihtsam turundada.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment