Sunday, September 11, 2022

Jabara Юра

Jabara Юра (Purtse, Eesti) prk 0,33 l. alc 5,5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus "IPA - Hazy / New England (NEIPA)" ja hinnang pole välja kujunenud. Untappd ütleb: "IPA - American" ja 3,56 punkti

Tootjainfo: "Double dry hopped IPA with Eldorado and Simcoe hops. American IPA 30 IBU. Previoysly alc 5.9% ABV. Contains barley, wheat, and oat malts."

Väike purk, koja kaevanduslik seeria seekord sildil hullu poksur-kaevuja näol :) Valge vaht täidab üle poole klaasist ja püsib mõõdukalt. Õlle värvus - kirkalt helekuldne. Aroom on huvitavalt hapukas-mõru, meenutades vanu puitunud rabarberivarsi ja männivaiku.

Esmamekk on keskmisest suitikese raskema kehaga ja mõrkjas-magus. Keskmaitse - mõrkjas-hapukas, vaigune ja eeterlikult õline. Lõppmaitse - mõrkjas-vürtsikas, vaigune, veidi puidune ja greibine. Järelmekk - vürtsikas-magus, kauakestev ja pomelotaoline.

Keskmisest veidi raskema kehaga, mõõdukalt karboniseerund ja kuivapoolse paletiga, mõrkjas-magus-mõrkjas-hapukas-vürtsikas-mõrkjas-vürtsikas-magusaka buketiga VÄGA HEA TASEME rüübe. Kergelt joodav, samas maitseküllane ja karastav.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment