Thursday, December 15, 2022

Alte Liebe

Alte Liebe (Kuchlbauer, Saksamaa) pdl 0,5 l. alc 5,2 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Weissbier - Dunkelweizen" ja hinnang 46 punkti. Untappd ütleb: "Wheat Beer - Dunkelweizen" ja 3,47 punkti.

Tootjainfo (guugeltõlke kaudu): "The Alte Liebe is specially brewed with dark malt and fermented and matured in the bottle with top-fermenting yeast in the traditional way. Brewed according to the Bavarian Purity Law."

Keskmist kasvu pudel, sildil vanamoeline armastus-stseenike. Pruunakas vaht täidab 80% klaasist ja on mõõduka püsivusega. Õlle värvus - tuhmilt pruun. Aroom on magusakas, meenutades röstsaia ... või siis röstitud banaanikeeksi.

Esmamekk on keskmise kehaga ja mõrkjas-magus. Keskmaitse muutub magusamaks, täidlasemaks, tuues mängu ka hapukamat toorepoolse banaani nooti. Lõppmaitse - magus-hapukas, õhkõrna suitsuse puudutusega pisut kõrbema läinud pinnaga banaanimuffin. Järelmekk - hapukas-magus, korraks isegi kuivapoolne ... ja siis saabuva mmmmõõõõõnusa vürtsika õhetusega.

Keskmise kehaga, mõõdukalt karboniseerunud paletiga, mõrkjas-magus-hapukas-magus-mõrkjas-vürtsika VÄGA HEA taseme rüübe. Dunkelweizenid pole mingid erilised maitsepommid, nii pole seegi - kuid sooritus on stiilipuhas
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment