Thursday, December 15, 2022

Whirl Champions 2022

Whirl Champions 2022 (To Øl, Taani). prk 0,44 l. alc. 10,5 %. Ratebeeri liigimääratlus: "IIPA DIPA - Imperial / Double IPA" ja hinnang 87 punkti. Untappd ütleb: "IPA - Triple" ja 3,95 punkti

Tootjainfo: "Collaboration with Ten Hands Brewing, Ārpus Brewing Co., The Garden Brewery, Left Handed Giant, WarPigs Brewpub, Northern Monk, Protokoll Brewery , Oddity Brewing, SUPERFREUNDE"

Keskmist kasvu purk, tehniline sildikujundus. Valge vaht täidab veidi üle poole klaasist ja püsib ülikaua. Õlle värvus - hämuselt kollase porgandi karva. Aroom - raskelt ja rõskelt läbivettinud männipalk

Esmamekk on raske kehaga ja jurakalt mõru-magus. Keskmaitse ... ohhhhhh ... vaigusurve keerab keele voldiliseks, vürtikas humalahammustus paneb keeleküljed kihelema kui sipelgapessa istunud karutagumiku. Lõppmaitse - mõru-magus-hapu-mõru, vaigune, tumekollane, sätendav, põrkiv ja torkiv, saialilletinktuur greibimahlas. Järelmekk - humalatähekesed vaigutaevas, siilijäljed ojapinnal ja kajaka-mulla-hunnikud (noh et nagu mutimullahunnikud, ainult et teistpidi)

HUMALISSIMUS! Humalaõllede generalissimus. Ülevõllissimus. Kui ikka KÜMME pruulikoda koos pingutavad, siis peab asjast asja saama!
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment