Wednesday, December 21, 2022

Double Gentle Bastard

Double Gentle Bastard (Horizont, Ungari) prk 0,33 l. alc 8,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus "IIPA DIPA - Imperial / Double IPA" ja hinnang on 82 punkti. Untappd ütleb: "IPA - Imperial / Double" ja 3,77 punkti.

Tootjainfo: "Amp it up to 11! Everyting you loved in Gentle Bastard, just more... Our new core double IPA is packed with citrusy hops, a nice, bitter balance. Double the Bastard in you!
IBU 80"

Väike purk, sildiks süngevärviline plätserdus. Kreemika varjundiga vaht täidab ligi pool klaasist ja püsib päris kaua. Õlle värvus - hämuselt kuldpruun. Aroom on rammusalt puuviljane, eelkõige kuivatatud virsikute lõhnajäljega.

Esmamekk on raskepoole kehaga ja magus-mõru, virsikute ja pihlakate kokteiline. Keskmaitse - hummmmalahullude meelispala ... mõnusa humalahammustusega, rammus, vaigune, puidune, eeterlik, pehmendajaks virsikud ja viigimarjad. Lõppmaitse - toekas, atsakas, keelekülgedele survet avaldav, tiba metalne, karune ja kadakane. Järelmekk - oivalisim tasakaal raskelemälutava ja mõrukarmi vaigu ning muhedaimalt kulgeva mangomehu vahel.

Raske kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, magus-mõru-hapukas-magus-MÕRU-vürtsikas-mõru-hapukas-magus-MÕRU buketiga Megataseme rüübe! Topelt-IPAde koorekiht. Tõsi küll, selle pjedestaali ülemisel korrusel on konkurents tihe ja sestap pole ilmselt antud isend kuidagi plahvatuslikult erinev, kuid ülimalt mõnusalt muljetavaldav ikkagi
---
pilt isetehtu

No comments:

Post a Comment