Thursday, December 29, 2022

Hop-To-Mist

Hop-To-Mist (To Øl, Taani). prk 0,44 l. alc. 5,5 %. Ratebeeri liigimääratlus: "Pale Ale - Hazy / New England" ja hinnang 66 punkti. Untappd ütleb: "Pale Ale - New England / Hazy" ja 3,59

Tootjainfo: "We're all about trying new things, and this beer is no exception. A 'misty' PA brewed with a unique combination of Pacifica, Waiti, Loral, and Centennial for beautifully floral and citrus notes."

Keskmist kasvu purk, veepiisaline sildindus. Kollakas vaht täidab üle poole klaasist ja püsib kaua, haakudes ka klaasiseintele. Õlle värvus - mudruselt oranž. Aroom on ettevaatlikult, kui värskelt ja meeldivalt humalane.

Esmamekk on kergepoolse kehaga ja mõrkjas-magusakas. Keskmaitse - huvitav, miks tuleb meelde kampol ja tinutamise lõhn? Lõppmaitse - jeeeeerum kui kentsakas, metalne ja kreemine ja mõru ning isegi nagu kergelt kirbe kargus. Järelmekk - hapukas, mõru ja magusakas ... aga tont mind võtku, kui ma suudaks seda karget maitset kuhugi endale teadaolevasse sahtlisse paigutada.

Marukentsakas rüübe. Lahedalt ja üliväga värskendavalt teistsugune maitsekombinatsioon koos kirka kollakasrohelise mõrkjusega. Tuleks ilmselt öelda - friigikas, kuid seda väga värskendavas võtmes.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment