Friday, November 17, 2023

Anderson's - Spruce And Justice

Spruce And Justice (Anderson's, Eesti) pdl 0,33 l. alc 8,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Flavored - Pumpkin / Vegetables", hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb: "Lager - IPL (India Pale Lager)" ja hinnang 3,73 punkti.

Tootjainfo: "Hoppy lager beer with spruce tips, Chinook and Simcoe hops"

Väike purk, koja tunnustulk seekord andekalt kuusesel foonil. Valge vaht täidab üle poole klaasist ning püsib ülikaua, haakudes peenelt ja tihedalt klaasiseintele. Õlle värvus - hämuselt kollane. Aroom - leivataignasse torgatud kuuseokkad ... noh ja keegi on kuuse taha pissinud ka :)

Esmamekk on keskmisest raskema kehaga ja hapu-magusakas. Keskmaitse - hapult vaigune, kuid see vaigutorge on mähitud karamelli. Lõppmaitse muutub puiduselt mõrumaks, mistõttu ka vaigune hapukas värskus pääseb paremini esile. Järelmekk - vaigusus muutub veidi tuhmimaks, mattudes jällegi pisut karamellisemasse pehmusesse ... aga siiiiis tuleb nurgatagant välja ka korralik vürtsine õhetus ning kogu elamus lööb jälle kaunimalt särama

Keskmisest raskema kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, hapu-magusakas-hapu-mõrkjas-hapu-magusakas-vürtsika buketiga ÜBERTASEME rüübe. Väga kaunilt vaigune metsapoolne sooritus ... ja võttes arvesse, et tegu on laagerõllega ... eee kuusebockiga? :D väärib tegelikult hinnang tõstmist MEGA peale!
----
saadaval Gambrinuses
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment