Monday, November 27, 2023

Lindemans - Tarot d'Or

Tarot d'Or (Lindemans, Belgia) pdl 0,25 l. alc 8,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Flavored - Fruit" ning hinnang 27 punkti. Untappd liigimääratlus: "Fruit Beer" ja hinnang 3,43 punkti.

Tootjainfo: "A unique blend of top fermented beer and lambic, flavored, with exotic fruits, with sugar, flavored with concentrate of exotic fruits (1.6% honeydew melon, 1.1 mango, 0.2% lime)."

Nääps pudel, sildil ennustaja käed ja klaaskuul. Valge vaht täidab alla poole klaasi ja pole kuigi püsiv. Õlle värvus - kirkalt kollane. Magusas aroomis on tõepoolest tunda nii mangot kui melonit.

Esmamekk on raskepoolse kehaga ja ründavalt magus. Keskmaitse - magus, veidi vürtsika, mangokonservi vedelikku meenutav. Lõppmaitse - läägemagus, ehkki laimi mõrkjas-hapukas element üritab seda tasakaalustada. Järelmekk - magus, lausa agressiivselt magus ja sünevevalt marjakompotine.

Ülemäära-magusakas. Kompotilik, nastoikalik, minnes mööda nii Lindemansi kui üleüldse lambicu-publiku ootustest kilomeetrite kauguselt. Samas magusa ja kange joogina saab tal olema oma andunud tarbijaskond
---
ei ole veel saadaval
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment