Friday, November 24, 2023

Brewski - Thiols They Say

Thiols They Say (Brewski, Rootsi) pdl 0,33 l. alc 6,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA - Hazy (NEIPA)" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb: "IPA - New England / Hazy" ja 3,59 punkti.

Tootjainfo: "A New England style IPA with lots of Citra & Sabro hops with bold aromas of coconut and bubblegum. Bright flavours of mango, tangerine and lime."

Väike nääps purk, sildil öötaevasse vaatav jurakas. Valge vaht täidab üle poole klaasist ja püsib ülikaua, haakudes ka kenasti klaasiseintele. Õlle värvus - õrna uduvinega pehmelt kuldne. Aroom - kookose ja apelsinikoore segune.

Esmamekk on keskmisest veidi raskema kehaga ja mõru-magusakas. Keskmaitse - hapukas-mõrkjas, greibine. Lõppmaitse - magus-mõrkjas, kookose ja greibikoore valge säsi liidetis. Järelmekk - kuivapoolne, karge, mõru-magusakas, laimi, veidikese vana rabarberi ja kookosvee tuletis

Keskmisest ivi raskema kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, mõru-magusakas-hapukas-mõrkjas-magusakas-hapukas-mõrkjas buketiga VÄGA hea taseme rüübe. Tubli tükk NEIPAt, väikese humalahammustusega ja puha, aga ei midagi teistest eristuvat
---
saadaval veidi Gambrinuses
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment