Thursday, November 16, 2023

Pühaste / Bereta - Heart Melter

Heart Melter (Pühaste, Eesti) prk 0,33 l. alc 5,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Sour / Wild Beer - Flavored" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb: "Sour - Fruited" ja hinnang 3,86 punkti.

Toojainfo: "Fruited sour with raspberry, peach and apricot. Collaboration with Bereta."

Väike purk, sildikujundus puuviljasüdamene. Oranž vaht täidab kolmandiku klaasist ja püsib mõõdukalt. Õlle värvus - määrdunud-plödine-mehune. Aroom - üli-ülimeeldivalt magus-mahalne-hapukas-värske, vaarika ja aprikoosi segune, virsikut ei oska nende kahe superkallistuse taga ära tunda.

Esmamekk on keskmisest raskema ja mehuse kehaga ning üsna särtsakalt hapukas. Keskmaitse - magus-mõrkjas, aprikoosikivine ja desserdine. Lõppmaitse toob tagasi algse särtsaka hapuka tervitaja ning lisab selle virsiku mahlasust, meenutades kokku pigem isegi üliküpset nektariini. Järelmekk - hapukas ja veidi mõrkjama nüansikesega, mis senise segumahlale keskenduva pillerkaari veidi õllelikumasse nurka tagasi nihutab.

MEGA. Seda küll pigem smuutide kui õllede kategoorias, kuid maitsekülluse mõttes on see viiekraadine tegelane süperlahehüpertore üllataja!
---
saadaval Gambrinuses
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment