Sunday, February 14, 2016

Атомная Прачечная


Атомная Прачечная (Jaws, Venemaa) pl 0,5 l. alc 7,2 %vol Ratebeeri liigimääratlus: "Imperial IPA" ja hinnang 93 puntki.

Tootjainfo (guugel tõlke kaudu): "The aroma of rich colors of the American hops with hints of tropical fruit, citrus and pine needles. On the palate, this topic is covered layers of complex rich dry bitterness, where all colors are collected in a balanced bouquet, playing its facets, bulging but not any of them. It becomes a riot of subtle matter in bitterness and back from sip to sip.
Hops: Summit, Cascade, Simcoe, Amarillo, Citra
Malts: Pilsen, Caramunich
IBU 101"

Keskmist kasvu pudel, pleekinudsinise-kollasega sildikujundus. Valge sõrmepaksune vaht pole ise küll kuigi püsiv, kuid jätab tiheda vahujälje klaasiseinale. Õlle värvus - kirkalt tumedapoolne kuldoranž. 

Aroom on lihtsalt hunnitu. See mango, ananassi, greibi ja apelsinide lõhn mõjub niiiii mahlaselt et paneb lausa naeratama.

Esmamekk on keskmisest kriips raskema kehaga ja mõrkjas-magusakas. Keskmaitse on magusakas, vaigune, ananassikompott pähklitega, röstitud terasepik ja greibimarmelaad. Järelmaitse paneb rõõmsalt pead vangutama ... see on lihtsalt võrratu - magus, mõrkja ja hapuka tasakaal on hunnitult hea ja samas nii ohtlikult lähedal ülevõlli-tasemele. Järelmekk kandub mõrkjamasse külge, taruvaigulikku nätskust elavdavad nelgi vürtsikad siiruviirud.

Keskmisest raskema kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja siidise paletiga, mõrkjas-magusakas-mõrkjas-maguskas-hapukas-mõrkjas-vürtsika buketiga Megatasandi rüübe! Ammu pole vana Gambrinus nõnna puuviljaselt nätsket IPAt mekkida saanud. Oi see on niiiii hea, et siia juurde pole ühtegi snäkki vaja.
-------------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment