Friday, February 26, 2016

Ilguciema Medalus Kanepju & Ingvera


Ilguciema Medalus Kanepju & Ingvera (Ilgezeem, Läti) pdl 0,5 l. alc 7 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Spice/Herb/Vegetable" ja hinnang 8 punkti.

Tootjainfo: "Exclusive fermented beer beverage series with rich historical values for modern people. Natural raw materials: barley and rye malt, artesian water, yeast, honey, sugar, extracts of ginger and hemp.High energy value, improves tone, contains vitamins B1, E, C, quenches thirst well and contains biologically active substances. Beautiful design, delicious drink!
Alc.7,0 vol.% - fermented beer beverage with a characteristic slightly sour taste and aroma of barley beer hemp, ginger and hops. Contains 30% non-alcoholic cannabis&ginger drink."

Keskmist kasvu lihtne pudel, tumedates-rohelistes toonides soliidne sildikujundus. Vähene kollane vaht kaob hetkega. Õlle värvus - häguselt tumeoranž.

Aroom on superrikkalik. Kõigepealt torkab üsna teravalt ingveri vürtsikus, seejärel tunned leiva pehmet hapukust, siis tuleb ümarakas-magusakas mesi .. ja kõige taga on ürdine üldfoon.

Esmamekk on keskmise kehaga ja MAGUS! No kohe praktiliselt siirupjalt magus ... aga õnneks ka veidi vürtsikas. Keskmaitse on magus-hapukas-magus, ingverilimonaadi magus versioon. Lõppmaitse domineerib ülevõlli magus mesi, sellele lisandub magusakas-nätske ürdisus. Järelmekk on mõrkjas-magus-hapukas, ülepingutatult mesine ja veidi keelepära parkiv.

Keskmise kehaga, alakarboniseerunud ja kleepja paletiga, MAGUS-vürtsikas-MAGUS-hapukas-mõrkjas-vürtsikas-MAGUSA buketiga väga kummaline rüübe. Rõlgelt magus õllekokteil. Einoh, mõte on hea, panna mesi ja ingver kokku ... noh ja kanepi lisamine ei pruugi kah halb olla. Aga MIKS see tulemus peab niiiiiiiiiiiiii magus olema?
---------------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment