Monday, February 29, 2016

Embrasse


Embrasse (De Dochter van de Korenaar, Belgia) pdl 0,5 l. alc 9,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Belgian Strong Ale" ja hinnang 97 punkti!!

Tootjainfo (guugeltõlke kaudu): "Embrasse is a heavy dark beer perfectly what the midway between a heavy dark Abdy / Trappist and Stout / Porter. The beer combines roasted malt and coffee / chocolate buttons with a pleasant light fruitiness of dried dried fruits. Bittersweet flavors go together with a pronounced creamy mouth feel and make it Drinking this beer an exceptional delight for lovers of heavy dark beer.
Pleasant with a traditional cheese and sausage board / selection of hard piquant cheeses
Bitterness: 46 IBU
Used hops Magnum, Aurora, Saaz"

Väike lihtne pudel, pruulikojale omaselt tehniline sildikujundus seekord valgel taustal. Tumekreemikas vaht täidab kolmandiku klaasist ja püsib väga kaua. Õlle värvus - kirkalt tume kirsipunane. 

Aroom on tume ja rikkalik. Siin leidub kuhjaga tumedaid rosinaid ja veidi viigimarju, kohviküpsist ja kreegiveini.

Esmamekk on keskmise kehaga ja magusakas. Keskmaitse - see on tõeliselt põnev kombinatsioon pehmest röstisest stoudist ja vürtsikast belgia tripelist ... käsikäes rahulik lihtsus ja elurõõmus vürtsikus. Lõppmaitse toob alguses esile hapuka kreegiveinise poole, siis aga vonksab kohviste stoutide mõrkjasse maailma. Järelmekk mängib aga korraga neljal käel kõiki maitseid, mis tulevad meelde kui rääkida balti porterist, inglise stoudist ja belgia tumedast eilist: magus linnasepehmus, hapukas röstimekk ja vürtsikas puuviljasus!

Keskmisest suts raskema kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja siidise paletiga, magusakas-hapukas-mõrkjas-vürtsikas-mõrkjas-magusakas-vürtsika buketiga ÜBERTASANDI rüübe! Oivalisim segu mitmest maailmast, omavahel tavaliselt mitte kokkupuutuvaist pruuki-koolkondadest. Maitseküllane ja samas äraütlemata lihtsalt joodav. 
------------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment