Monday, February 27, 2017

Wine Cake


Wine Cake (Brokreacja, Poola) pdl 0,33 l. alc 11 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Barley Wine" ja hinnang 99 punkti!!!

Tootjainfo (guugeltõlke abil): "Wine Cake - Wheat Wine aged in barrels Portuguese red wine Tempranillo. The limited edition of the 1st birthday Brokreacji.
Parameters: ext. 24 Plato, Alk. 11 vol.%, 50 IBU
Ingredients: water, malt, wheat and Region, Magnum hops, yeast US-05"

Nonii. Nüüd tõmbaks nüüd küll korraks pidurit. Panete tähele: RB odravein või siis tootja määratlus nisuvein? ja lisaks BA nisuvein. No kas kohe mitte kuidagi ei saa siis erisusi sisse viia?

Väike lihtne pudel, elurõõmsates toonides sildil pokaali-dessert :) Alguses täiesti tasasele pinnale tekib aegamisi vähene vahukirme, mis sama aegamisi kaob. Õlle värvus - kirkalt punase tamme karva.

Aroom. Muinasjuttu roosalinnust olete kuulnud? Sinilinnu poolõest noh. Sellest, kes küll ei täida kõiki sinu unistusi, kuid röövib kõik su meeled? Mu magus printsess, miks olete täna nii vaniljene? Ja see punasõstraliköörine toon sobib nagu valatult, kas teate!

Esmamekk. Taevas küll. Ooodatud raske kleepjuse asemel hõljub keel pilvedes, kergetes punastes pilvedes, mill põhisisuks on külmavõetud karge pohl. 

Keskmaitse. Jõhvikamarmelaadi pohlapuruga paluks tänaks. Muskaatpähkli riivlaastukestega kaetud kirsitarretis. 

Lõppmaitse. Mäherdune kerge elegants! Roosa-valge udu hõljub pokaalis, võttes aegamisi tumedamaid bordoo-toone, portveinilik põgus peanoogutus ja šerri delikaatne käehoid.

Järelmekk. Vanilje. Burboon. Nelk. Suurilmalik elegants. Peetud maneerid. Kenuskaelsed hobused kalessi ees. 

Luksuslik dessert ja hillitsetud kuninglikkus. Väljapeetus. Selle nisuveiniga võiks minna maailma vallutama. Mu daamid ja härrad - ÜleEluSuurune MegaTasandi SuperTegija!
---------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment