Saturday, April 20, 2024

Fuerst Wiacek - Feral

Feral (Fuerst Wiacek, Saksamaa). prk 0,33 l. alc 8,0 % vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IIPA DIPA - Imperial / Double Hazy (NEIPA)" ja hinnang 85 punkti. Untappd liigimääratlus: "IPA - Imperial / Double New England / Hazy" ja hinnang 4,29 punkti

Tootjainfo: "DDH DIPA – Dry hopped with Galaxy & Simcoe."

Keskmist kasvu purk, silmav kujundus :) Erkvalge vaht täidab pool klaasi ja püsib ülikaua. Õlle värvu - mudruselt kollane. Aroom - mõrkja-karge, tsitruseline ja veidi kampolit ning sauna pesuruumi meenutav.

Esmamekk on keskmisest raskema kehaga ja magus-mõru ning veidi keeleotsal turritav. Keskmaitse - mõru, greibine, karedapoolne, greibiseemne eeterlikkusega. Lõppmaitse - kuiv, mõru, magusavõitu servakesega, mis meenutab isegi jackfruite'i, kuid see magus on kenasti peitunud karuse mõruduse all. Järelmekk - mõru-magus, karamelline, puidune, raudrohune ... miskipärast tahaks öelda et mineraalne, kuigi see ju ei sobi siia pilti.

Keskmisest raskema kehaga, magus-mõru-hapukas-MÕRU-magus-vürtsikas-mõru-magus-MÕRU buketiga ÜBERTASEME RÜÜBE! Väga korraliku humalahammustusega kuiv greibine kare-kore ja samas nii võrratult mahlane DIPA!
---
natikese saadaval
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment