Saturday, April 13, 2024

Funky Fluid - Paint It Black

Paint It Black (Funky Fluid, Poola) prk 0,5 l. alc 7,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA - Black / Brown / Cascadian Dark " ja hinnang 92 punkti. Untappd liigimääratlus: "IPA - Black / Cascadian Dark Ale" ja hinnang 3,79 punkti

Tootjainfo: "IPA in a dark version - delicately roasted and coffee, with intense notes of coconut and pineapple provided by one of the most characteristic varieties of hops - Sabro."

Kopsakas purk, kirjumirju kujundus. Hallikas-pruunakas vaht täidab 3/4 klaasist ja püsib väga kaua. Õlle värvus - tumekastanipunane. Aroom - röstine ja õõõõõhkõrnalt suitsune ning tubakane.

Esmamekk on keskmsiest sutt-sutt raskema kehaga ja röstine ning hapukas. Keskmaitse - mõrkjas-hapukas, röstine, veidi karamelline. Lõppmaitses muutub mõrkjas komponent domineerivamaks, kuid omades väikest heinast magusat servakest. Järemekis muutub mõru isegi veidi kirbeks ja tubakaseks ning ühtlasi hapukaks.

Keskmisest raskema kehaga, vähekarboniseerunud ja sametise buketiga, hapukas-mõrkjas-hapukas-magusakas-mõru buketiga HEA taseme rüübe. Musta IPA'na on isegi veenev, omades nii humala kui rösti mõrut, kuid midagi erakordset see kah pole
---
sisuliselt pole saadaval
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment