Monday, April 29, 2024

Moon Lark / Pinta - Stay Here #4

Stay Here #4 (Moon Lark / Pinta, Poola) prk 0,5 l. alc 6,9 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Bock - Heller Bock / Maibock" ja hinnang pole eel välja kujunenud. Untappd liigimääratlus: "Bock - Hell / Maibock / Lentebock" ja hinnang 3,71 punkti

Tootjainfo (guugeltõlke abil): "Dark golden spring bock with intense maltiness based on Polish and German malts. Hopped for bitterness and aroma with German hop varieties. Fermented at low temperatures with a German yeast strain from the Bavarian Andechs"

Kopsakas purk, lihtne kuid meeldejääv rohe-must kujundus. Kollakas vaht täidab alla poole klaasist ja püsib ning haakub kenasti. Õlle värvus - kirkalt ja ilusalt täiskuldne. Aroom on meeldivalt, lihtsalt ja toekalt linnaseline, huvitaval kombel isegi päevalilleseemne meenutusega.

Esmamekk on raskepoolse kehaga ja hapukas-magus. Keskmaitse - linnaseline, leivane, pähkline. Lõppmaitse - päevalille- ja kõrvitsaseemnetega küpsetatud mõnuleib! Järelmekk - rammus, toekas, talupoeglik ja samas nii hurmavalt bockilik, et tegelikult on ta maibockist juba välja astunu doppelbocki raamidesse.

Raskepoolse kehaga, vähekarboniseerunud ja veidi õlise paletiga, hapukas-magus-mõrkjas-magus-hapukas-mõrkja buketiga ÜBERTASEME RÜÜBE! Seda nüüd muidugi bockide skaalal, mille hindajaid pole just ülemäära palju. Seemne-pähklileiva rammususega astub see kraam väljakuulutatud "spring bock" põllult küll "doppelbock" väljakule, kuid teate mis, see on ILUS väljak!
---
pisut saadaval
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment