Tuesday, April 16, 2024

Funky Fluid - Nowhere

Nowhere (Funky Fluid, Poola) pdl 0,33 l. alc 12,5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Quadrupel / Abt" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd liigimääratlus: "Belgian Quadrupel" ja hinnang 3,97 punkti

Tootjainfo: "Non-adjunct Quadrupel aged in ex-Woodford Double Oak bourbon barrel, which enriched the base beer with notes of vanilla, oak, dark fruits, caramel, honey and chocolate."

Väike lihtne, aga vahakaelaga pudel, lihtsavõitu sildikujundus. Vahtu praktiliselt ei teki. Õlle värvus - kirkalt hingesoojuspunane. Aroom on viskikeskne, vaniljene, tammine, alkoholine, karamelline

Esmamekk on keskmisest raskema kehaga ja magus-torkiv-alkoholine. Keskmaitse - magus-karamelline-kommisuhkrune-viigimarjane-rummine. Lõppmaitse - suhkrusiirup, valge rumm, pähkliküpsis. Järelmekk - melass, vanilje, kohvikaramell, rosinad rummis.

Keskmisest raskema kehaga, alakarboniseerunud ja sametise paletiga, magus-hapukas-magus-mõrkjas-magusa buketiga HEA taseme rüübe. Korralik quad - jah seda ta on. Burboonivaadihoidis - jah seda ka ning vaat on olnud VÄGA märg. Kõik kokku aga veidi liiga alkoholine ning ilmselt tahaks veel mingi aasta kuni kolm taheneda.
---
sisuliselt pole saadaval
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment