Wednesday, July 3, 2024

Copenhagen Commons - Noble Nordic

Noble Nordic (Copenhagen Commons, Taani) prk 0,33 l. alc 4,5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Saison / Farmhouse / Grisette" ja hinnang 48 punkti. Untappd liigimääratlus "Pale Ale - Other" ja hinnang 3,43 punkti.

Tootjainfo: "Noble Nordic is a super hoppy Danish ale with a generous bill of noble hops from continental Europe. The light and refreshing body, assertive bitterness and underlying complexity make this beer highly drinkable without sacrificing quality or flavor.
IBU 60"

Väike purk, slaavilik-lillelik kujundus. Valge vaht täidab 2/3 klaasist ja püsib vägagi korralikult. Õlle värvus - õrna uduvinega kollane. Aroomis ei tunne sisuliselt midagi muud peale väga meeldiva värskuse, hea ee ja veidikese kastese muru.

Esmamekk on kergepoolse kehaga ja korralikult mõru, isegi kibekas. Keskmaitse - hapukas-mõru, vähese linnaselise fooniga. Lõppmaitse - kibekas, keelt parkiv, pajupilli maitsega :) Järlmekk - mõru-kuiv ja kergelt vürtsikas.

Ülevõllikas. Tasakaalust väljas mõru. Aga nagu näib, siis seda tootja sooviski saavutada. Nii et kes siin soovis saada proovida korralikult mõrut kraami - tadaaaa - siin ta on!
---
saadaval Gambrinuses
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment