Monday, July 15, 2024

Pinta - Hop Shop: Levels

Hop Shop: Levels (Pinta, Poola) pdl 0,5 l. alc 6,2 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA - Hazy (NEIPA)" ja hinnang 75 punkti. Untappd liigimääratlus: "IPA - New England / Hazy" ja hinnang 3,76 punkti.

Tootjainfo (guugeltõlke kaudu): "A hazy, semi-dry and bitter beer – India Pale Ale, which you will appreciate on many levels"

Keskmist kasvu pudel, disko-ajastu kujundus. Erkvalge aht täidab alla poole klaasist, olles küll hõredapoolne, ent püsiv. Õlle värvus - kirkalt kuldne. Aroom - meeldivalt ja jõuliselt mangolik.

Esmamekk on keskmisest veidi raskema kehaga ja magusakas-mõru. Keskmaitse - mõru jätkab veenvalt-vaiguselt-IPA'likul tasemel, sinna taha liitub puuiljast hapumat poolt. Lõppmaitse - mõru-vürtsikas, vaigune ja puidune. Järelmekk - karamelline, mõrkjas-magus ja muheda humalahammustusega

Keskmisest raskema kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja siidise paletiga, magusakas-mõru-hapukas-mõru-vürtsikas-magusakas-mõru buketiga ÜBERTASANDI rüübe. Ehkki stiili mõttes on lugu veidi metsas - NEIPA asemel westkõuster - on see üks ilus ja tore mets!
---
veidi saadaval
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment