Monday, July 22, 2024

Krombacher - Hell

Hell (Krombacher, Saksamaa) pdl 0,33 l. alc 4,8 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Helles / Dortmunder Export" ja hinnang 16 punkti. Untappd ütleb: "Lager - Hellesn" ja 3,27 punkti.

Tootjainfo: "Our golden Krombacher Hell is based on a careful selection of special malts and fine seal hops. The discreet note of hops together with our rock spring water ® Krombacher Hell is rounded off by a very pleasant malt sweetness in a full-bodied and palatable beer"

Erkvalge aht täidab veidi üle poole klaasist ja püsib mõõdukalt. Õlle värvus - kirkalt helekuldne. Aroom meeldivalt ja lihtsalt teraviljane.

Esmamekk on keskmise kehaga ja magus-mõrkjas. Keskmaitse - linnaseline, magusapoolne, kuid huvitava pähklise ... justnimelt toorevõitu sarapuupähklise kõrvalnoodiga. Järelmekk - korraga on siin klaasis hapukas ja lihtne laagerõlu. Järelmeki ajal saabub vähene mõnus vürtsikas ehapuna ja taastub ka pähkli ning linnaste sümbioos.

Keskmise kehaga, mõõdukalt karboniseerunud paletiga, magus-mõrkjas-magus-hapukas-vürtsika buketiga Väga hea taseme rüübe. Lihtsapoolne linnaseline helles, kuid väikese pähklise kõrval-elemendi tõttu huvitavam kui sajad samataolised
---
ei ole saadaval Gambrinuses
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment