Thursday, July 11, 2024

Reservoir Dogs - Grim Reaper

Grim Reaper (Reservoir Dogs, Sloveenia) prk 0,44 l. alc 7,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA" ja hinnang 90 punkti. Untappd liigimääratlus: "IPA - American" ja hinnang 3,69 punkti

Tootjainfo: "Abandon all hope, here comes the bitter end. Grim Reaper is here to take over your soul with a bomb of true hops. This simple malt base is profoundly bitter, yet balanced with a gentle aroma of tropical fruit, citruses and conifers. IPA at its best!
IBU 65"

Keskmist kasvu purk, apokalüptiline kujundus. Kreemikat karva vaht täidab 2/3 klaasist ja püsib väga kaua, haakudes tihedalt ka klaasiseintele. Õlle värvus - kirkalt kuldne. Aroom - linnaseline ja karamelline, huvitaval kombel sedamoodi suitsune nagu on miilav õlekuhil ... millele on kustutuskatseks veidi kustud :D

Esmamekk on keskmisest tiba raskema kehaga ja magus-mõrkjas. Keskmaitse - magus-mõru, puidune ja heinane. Lõppmaitse muutub hapukamaks, veidi metsõuna/siidriõuna meenutusega. Järelmekk - mõru-magus, puidune, ürdine, pärnaõiene ja saialillene. jaaaa siis tuleb korralik humalaõhetus, mis tõstab senise tagashihoidliku elamuse veidi kõrgemale.

Keskmisest raskemaks muutuva kehaga, vähekarboniseerunud paletiga, magus-mõrkjas-magus-mõru-hapukas-magus-mõru-vürtsika buketiga HEA taseme rüübe. Jah, IPAna kuhugi lääneranniku kanti liikuv ning kena humalajäljega küll, kuid värskust ja kirkust jääb siit vajaka.
---
pisut saadaval
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment