Saturday, July 6, 2024

To Øl - Terrasse Bajer Peach Iced Tea Pale Ale

Terrasse Bajer Peach Iced Tea Pale Ale (To Øl). pdl 0,44 l. alc 5,0% Ratebeeri liigimääratlus: "Pale Ale - Flavored" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb: "IPA - Other" ja 3,17 punkti

Tootjainfo: "Two of the most refreshing beverages collide to make a sunny haven of stone fruit hops and peach iced tea for you to cool down with. Containing peach puree, bergamot, black tea, and a touch of thyme, as well as a hop blend of ekuanot, Idaho Gem, and simcoe. This is a Malt Stars beer designed by Mikkel Rasmussen on our sales team."

Keskmist kasvu purk, tekstipõhine kujundus. Valge vaht täidab pool klaasist, kuid on hõre ja püsitu. Õlle värvus - mudruselt kollane.

Aroom - oi see on lahe! Bergamotiõli täiesti olemas! Virsiku jäätee - kah olemas. Värskus, kargus, eeterlikkus - kõik olemas!

Esmamekk on kergepoolse kehaga ja mõrkjas-magusakas. Keskmaitse - mõrupool veidi tugevneb, kuid täieneb apelsinise mahlase hapukusega. Lõppmaitse - hapukas-vürtsikas, karge ja tüümiani jahedusega. Järelmekk - kuivapoolne ja mahlane, kerge ja värskendav

Kergepoolse kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, mõrkjas-magusakas-mõrkjas-hapukas-vürtsikas-mõrkjas-hapuka buketiga VÄGA HEA tasee rüübe! Juba ainuüksi idee eest tuleb kõvasti kiita ning mõnusa kerge suvjoogina on see kraam enam kui bueno!
---
saadaval Gambrinuses
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment